Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Adres:

Kosmonaut 27

3824 MK Amersfoort

033 - 45 55 592 https://www.asncalveenamersfoo... Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Amersfoort?

Bij ASN Autoschade Calveen Amersfoort weten ze hoe het hoort. De medewerkers van dit schadeherstelbedrijf regelen alles voor u. Van verzekeringspapieren en schadeherstel tot nieuwe ruiten en gratis vervangend vervoer. Een kras op uw boot? Gevallen met de motor? Een deukje in het portier van uw personenauto of bedrijfswagen? Schade aan uw caravan? ASN Autoschade Calveen Amersfoort herstelt uw schade vakkundig en snel.

 

Zandstralen en poedercoaten

Metamorfose voor in en om uw huis? Om uw hekwerk, keukens of meubels te verfraaien maakt ASN Autoschade Calveen Amersfoort gebruik van de technieken zandstralen en poedercoaten.

 

Kostenefficiënt met Quick Repair

De vakmensen van ASN Autoschade Calveen Amersfoort kunnen uw schade tegen lagere kosten repareren door middel van de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen. Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Calveen Amersfoort beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Amersfoort zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Calveen Amersfoort verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Amersfoort:

 

Achterveld, Barneveld, De Glind, Ermelo, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Hulshorst, Leusden, Lunteren, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Stoutenburg, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek.

naar boven