Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Catsman Uithoorn

Adres:

Johan Enschedeweg 17

1422 DR Uithoorn

0297 - 51 30 70 https://www.asncatsman.nl/ Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

7:45 - 17:30

Dinsdag

7:45 - 17:30

Woensdag

7:45 - 17:30

Donderdag

7:45 - 17:30

Vrijdag

7:45 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

In Uithoorn minder zorgen bij autoschade

Het kan zomaar gebeuren, een deuk of een kras op uw auto of bedrijfswagen of een zware autoschade. ASN Autoschade Catsman Uithoorn is een betrouwbaar BOVAG gecertificeerd herstelbedrijf dat 65 jaar bestaat. Dit schadebedrijf kan bogen op veel kennis en ervaring en neemt u graag alle zorgen, ook omtrent uw verzekering, uit handen.

 

Kwaliteit

Met zijn hoogopgeleide autospuiters en schadeherstellers en een ISO 9001 certificering kunt u bij ASN Autoschade Catsman Uithoorn met recht spreken van goede kwaliteit.

 

Schadeherstel

Bij ASN Autoschade Catsman Uithoorn herstellen ze uw schade door uitdeuken zonder spuiten, het repareren van uw ruit, uw dashboard of de bekleding van uw auto.

 

Nieuwe auto

ASN Autoschade Catsman Uithoorn is Isuzu dealer en kan u een nieuwe auto leveren als u dat wilt.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Catsman Uithoorn beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Catsman Uithoorn zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. Zelfs voor een grote bedrijfswagen. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Catsman Uithoorn verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Uithoorn:

 

Aalsmeer, Amstelhoek, Amstelveen, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Nieuwveen, Noorden, Noordsebuurt, Ter Aar, Vinkeveen, Vrouwenakker en Zevenhoven.

naar boven