Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade de Jong Katwijk

Adres:

Lageweg 14

2222 AG Katwijk

071 - 40 73 196 https://dejongsautobedrijven.n... Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Katwijk?

U wilt geen nummer zijn maar u wilt persoonlijk contact? Dan bent u bij deze vestiging aan het juiste adres. ASN Autoschade De Jong Katwijk is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Deze schadehersteller biedt u dan ook persoonlijke hulp bij autoschade.

 

Met de kwaliteit en service hoog in het vaandel is dit autoschadebedrijf een betrouwbaar adres voor uw personenauto of bedrijfswagen.

 

Dichterbij dan u denkt

De medewerkers van ASN Autoschade De Jong Katwijk ontzorgen u in de schadeafhandeling en geven u inzicht in de afhandeling door middel van een klantensite. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Met de slogan ,,Dichterbij dan u denkt” streeft ASN Autoschade De Jong Katwijk een persoonlijke benadering na.

 

Merkexpertise

Voor elk merk personenauto, bestelwagen, caravan, camper, oldtimer of brommobiel kunt u bij dit schadebedrijf terecht. In het bijzonder is dit bedrijf gespecialiseerd in de merken: Renault, Dacia, Toyota, Citroën en Peugeot.

 

Grote spuitcabine

ASN Autoschade De Jong beschikt over een grote spuitcabine voor het spuiten van trucks, caravans en campers.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade De Jong Katwijk beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade De Jong Katwijk zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade De Jong Katwijk verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Katwijk:

 

Noordwijk, Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorhout en Wassenaar.

naar boven