Naar inhoud

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

ASN Vestiging ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Amersfoort?

Bij ASN Autoschade Calveen Amersfoort weten ze hoe het hoort. De medewerkers van dit schadeherstelbedrijf regelen alles voor u. Van verzekeringspapieren en schadeherstel tot nieuwe ruiten en gratis vervangend vervoer. Een kras op uw boot? Gevallen met de motor? Een deukje in het portier van uw personenauto of bedrijfswagen? Schade aan uw caravan? ASN Autoschade Calveen Amersfoort herstelt uw schade vakkundig en snel.

Zandstralen en poedercoaten

Metamorfose voor in en om uw huis? Om uw hekwerk, keukens of meubels te verfraaien maakt ASN Autoschade Calveen Amersfoort gebruik van de technieken zandstralen en poedercoaten.

Kostenefficiënt met Quick Repair

De vakmensen van ASN Autoschade Calveen Amersfoort kunnen uw schade tegen lagere kosten repareren door middel van de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen. Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Calveen Amersfoort zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Calveen Amersfoort komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Calveen Amersfoort verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Amersfoort:    

Achterveld, Barneveld, De Glind, Ermelo, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Hulshorst, Leusden, Lunteren, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Stoutenburg, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners