Naar inhoud

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden

ASN Vestiging ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Uw autoschade herstellen in Naarden?

De medewerkers van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden helpen u met uw personenauto of bedrijfswagen snel en vakkundig weer op weg. Dit milieubewuste schadebedrijf werkt met gerecyclede onderdelen. En de medewerkers zijn bekend met de laatste technieken.

Een kapotte ruit of portierschade?

Het maakt niet uit. De vakmensen van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden nemen u uw zorgen uit handen. Zij zorgen voor de afhandeling en reparatie van de schade. De werkzaamheden die deze schadehersteller onder andere voor u verricht zijn uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie, dashboardreparatie en bekledingreparatie.

Ruime openingstijden

Bij ASN Autoschade Gebr. van LeeuwenNaarden kunt u terecht wanneer u dat uitkomt. Het herstelbedrijf hanteert ruime openingstijden en is in de ochtend ook op zaterdag geopend.

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn.

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Naarden:

Abcoude, Achttienhoven, Ankeveen, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bussum, Hilversum, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Nieuwersluis, Nigtevecht, 's-Graveland, Tienhoven, Vreeland, Weesp en Westbroek.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden

Onze partners