Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Adres:

Watermanstraat 41

5015 TG Tilburg

013 – 45 60 829 Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Dé schadehersteller van Tilburg

ASN Autoschade Schellekens Tilburg is dé schadeherstelhersteller van Tilburg. Kleine en grote schades worden door de vakmensen van ASN Autoschade Schellekens Tilburg vakkundig, en met de beste kwaliteit, hersteld. 

 

Familiebedrijf

 

ASN Autoschade Schellekens Tilburg is een echt familiebedrijf en heeft al meer dan 18 jaar evaring in het herstellen van schades.

 

Universeel bedrijf

 

Bij ASN Autoschade Schellekens Tilburg kunt u met elk automerk terecht voor schades aan uw personenauto, brommer, brommobiel, motor en zelfs met uw oldtimer. 

 

Openingstijden

Bij ASN Autoschade Schellekens Tilburg staat de klanttevredenheid centraal. Zij begrijpen dat de klant drukker en drukker wordt. Daarom bieden zij zeer ruime openingstijden aan aan de klant. Deze kan, op afspraak, zelfs op zaterdag langskomen. 

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Schellekens Tilburg beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Bij ASN Autoschade Schellekens Tilburg zorgt men dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Schellekens Tilburg verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Tilburg:

 

Berkel-Enschot, Heukelom, Oisterwijk en Udenhout.

naar boven