Naar inhoud

Over ASN Autoschade

 

ASN Autoschade is een franchiseorganisatie die al meer dan 25 jaar bestaat. Bij ASN Autoschade zijn zelfstandige autoschadeherstel ondernemers aangesloten. Dit zijn professionele familiebedrijven met een lange traditie en een toonaangevende positie in hun regio.

 

Bij de vestigingen van ASN Autoschade voelt u zich altijd welkom. Met uitstekende faciliteiten en deskundig personeel staan wij voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van uw autoschade. Al onze vestigingen zijn lid van de BOVAG en beschikken over certificaten als ISO 9001 en Groen Gedaan.

 

ASN Autoschade is dan ook een gewaardeerd partner voor verzekeringsmaatschappijen, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners en dealerorganisaties. En met ruim 80 aangesloten vestigingen verspreid over het land is een ASN vestiging nooit ver weg.

 

Wij zijn trots op de 9+ die wij van onze klanten krijgen. Kijk bij Ervaringen om de reviews van onze klanten zelf te bekijken. U vindt op de homepage en bij de vestigingen ook video’s met een impressie van onze vestigingen zodat u zelf kunt zien hoe het er in onze bedrijven aan toe gaat.

 

Omdat de meeste mensen gelukkig niet heel regelmatig te maken hebben met schade aan hun auto, kunt u in deze animatie zien hoe het proces verloopt. Van de schade tot het ophalen van uw herstelde auto. En in de ‘mijn berijder’ omgeving kunt u alle belangrijke informatie over het herstel van uw auto steeds terugvinden.

 

Wij zien u graag op één van onze vestigingen!

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie