Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade De IJssel

Adres:

Van der Giessenweg 26

2921 LP Krimpen a/d IJssel

0180 - 59 97 20 https://www.autoschadedeijssel... Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Krimpen aan den IJssel?

De vakmensen va ASN Autoschade De IJssel nemen u alle zorgen uit handen bij schade aan uw auto. Van het afwikkelen van de schade tot het moment dat u weer tiptop in uw personenauto of bedrijfswagen rondrijdt, waarbij u vier jaar garantie krijgt op het schadeherstel.

 

Betrouwbaar, vakkundig en kostenbewust

Ruim tien jaar is ASN Autoschade De IJssel gespecialiseerd in het herstellen van schades aan alle merken auto’s. Reparaties gebeuren kostenbewust.

 

Glasservice en Quick Repair

Voor het repareren van uw ruiten en het herstellen van kleine deukjes, krassen of bumperschade draaien de medewerkers bij ASN Autoschade De IJssel hun handen niet om. De technieken die toegepast worden zijn uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie, ruitvervanging en kunststofreparatie.

 

Uniek

ASN Autoschade De IJssel heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel van aluminium auto’s.

 

Actie

Elke woensdag is het deukjesdag, waarbij hersteld wordt vanaf €10,- per deuk. Kom voor uw kleine deuk, bijvoorbeeld een parkeerschade, gerust naar ASN Autoschade De IJssel.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade De IJssel beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade De IJssel zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade De IJssel verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Krimpen aan den IJssel:

 

Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Rotterdam.

naar boven