Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid

Adres:

Rooseveltstraat 4

2321 BM Leiden

071 - 57 69 437 https://asndewitleiden.nl/ Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

10:00 - 13:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Een kapotte ruit of andere autoschade in Leiden-Zuid?

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid haalt het euvel er snel uit. Heeft u een technische autoschade aan uw personenauto of bedrijfswagen? Bij dit schadebedrijf wordt u snel en veilig weer op weg geholpen.

 

Wij doen alles wat met mobiliteit te maken heeft en hebben de modernste technische kennis in huis, gericht op schadeherstel en onderhoud.

 

Van A tot Z

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid neemt u alle zorgen omtrent uw personenauto of bedrijfswagen uit handen. Of het nu om een kleine of een grote schade gaat of om een onderhoudsbeurt. Deze vestiging heeft in hetzelfde pand een eigen werkplaats.

 

Wilt u een nieuwe auto? Volop keuze bij ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid. Italiaanse merken zijn de specialiteit van dit schadebedrijf, maar ook voor andere merken kunt u hier terecht.

 

Klant centraal

De klant staat in alle opzichten centraal bij ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid. Niets is teveel, er is geen grens, de klant moet tevreden zijn en full service bediend worden. Naast de technische kennis is het personeel hierin opgeleid.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Leiden-Zuid:

 

Burgerveen, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Weteringbrug, Woubrugge en Zoeterwoude.

naar boven