Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Etten-Leur

Adres:

Schellingstraat 19

4879 NK Etten-Leur

076 - 50 12 423 Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Vakkundig schadeherstel bij ASN Autoschade Etten-Leur

ASN Autoschade Etten-Leur staat bekend door zijn expertise in combinatie met snelheid. De medewerkers hebben dusdanig veel opleiding genoten en ervaring opgedaan dat zij daardoor zeer snel en vakkundig zijn. U bent dus zo weer op weg met uw personenauto, bestelwagen of vrachtwagen.

 

Schadeafwikkeling

Bij ASN Autoschade Etten-Leur ook geen getreur met het afwikkelen van uw autoschade met de verzekering. Deze zorg nemen de medewerkers u graag uit handen.

 

Grote spuitcabine

ASN Autoschade Etten-Leur beschikt over een grote spuitcabine van 20 meter lang en 5 meter hoog. En is dan ook specialist op het gebied van grote bestelwagens, vrachtwagens, caravans en campers.

 

Schadelast beperkende maatregelen

Door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met het label Quick Repair kunnen kleine en grote schades snel, efficiënt en kostenbesparend worden gerepareerd.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Etten-Leur beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Etten-Leur zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Etten-Leur verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Etten-Leur:

 

Achtmaal, Breda, Klein-Zundert, Prinsenbeek, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel, Wernhout en Zundert.

naar boven