Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

Adres:

Dortmundstraat 16D

7418 BH Deventer

0570 - 62 50 18 Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Een kras, deuk of andere autoschade in Deventer of omgeving?

Dan kunt u bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer terecht. Zij leveren al meer dan dertien jaar kwaliteit in autoschadeherstel en bieden uitgebreide service aan hun klanten. Hierdoor staan zij in Deventer en omstreken bekend als een betrouwbare partner.

 

Schade aan uw auto is natuurlijk al vervelend genoeg, dus het is fijn om te weten dat u bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer aan het juiste adres bent om dit te laten herstellen!

 

Quick Repair

Zowel voor de grote als de kleine reparaties kunt u bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer in Deventer terecht. Onder Quick Repair vallen werkzaamheden zoals het uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, reparatie van dashboard, herstel van bumpers en velgen reparaties. Ook voor reparatie en vervanging van ruiten kunt u op deze vakmensen rekenen.

 

Maatwerk in reparatiemethoden

Bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer zijn ze er trots op dat ze maatwerk kunnen leveren in de keuze voor de reparatiemethoden. Zo zorgen zij ook dat ze kostenefficiënt werken en dat u geen onnodig hoge rekeningen gepresenteerd krijgt. En natuurlijk staat altijd de veiligheid van het voertuig en de kwaliteit van de reparatie voorop!

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Pehlivan Deventer beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Pehlivan Deventer zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Pehlivan Deventer verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Deventer:

 

Bathmen, Broekland, Colmschate, Diepenveen, Heeten, Lettele, Luttenberg, Marienheem, Nieuw-Heeten, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Steenenkamer, Welsum en Wesepe.

naar boven