Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend

Adres:

Ohmstraat 60

1446 TD Purmerend

0299 - 46 05 03 https://www.vandenheuvelautosc... Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

8:00 - 13:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Heeft u autoschade in Purmerend?

Niet alleen een deukje of een kras? Maar een complexe autoschade? ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend biedt u merkspecialisme en schadeherstel op het hoogste niveau en originele onderdelen. Uw auto is in goede handen bij de medewerkers van deze vestiging en u kunt erop rekenen dat uw auto vakkundig hersteld wordt.

 

Hoe slimmer de auto hoe complexer het schadeproces

Door de nieuwe elektronica en technieken ontstaan er in bepaalde gevallen problemen bij schade. Dan gaat het om schade aan auto’s met speciale verbindingstechnieken (lijmen in plaats van lassen), bepaalde materiaalsoorten (High Strength Steel, aluminium en carbon) en geavanceerde veiligheidssystemen (lane departure warning, adaptive cruise control).

 

Het kennisniveau en de techniek bij ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend voldoet aan de hoogste eisen om uw personenauto of bedrijfswagen vakkundig te repareren.

 

Volledige ontzorging

Naast uitmuntende kwaliteit van het schadeherstel doen de medewerkers graag een stap extra voor u. Zo nemen zij alle zorgen uit handen, want autoschade is al vervelend genoeg.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade van den Heuvel beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer.

 

De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Purmerend:

 

Volendam, Beemster, De Rijp, Kwadijk, Middelie, Edam, Katham, Waterland, Katwoude, Monnickendam, Ilpendam, Wijdewormer, Neck, Zuidoostbeemster, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Westknollendam, Zaandijk en Zaandam.

naar boven