Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Adres:

Binckhorstlaan 50

2516 BE Den Haag

070 - 38 20 830 https://www.asndenhaag.nl Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Een grote of kleine autoschade in Den Haag?

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst is uw schadehersteller, gespecialiseerd in personenauto’s, bestelwagens, busjes en campers. De vakmensen bij dit schadeherstelbedrijf denken met u mee en helpen u snel weer op weg. En leveren uw auto als nieuw bij u af.

 

Welke werkzaamheden verricht dit schadeherstelbedrijf voor u?

Ruitreparatie, koplamp-refurbishing, dashboardreparatie, bekledingreparatie en bestickering zijn belangrijke werkzaamheden van ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst. De medewerkers helpen u van A tot Z in het afhandelen en repareren van uw autoschade.

 

Erkend schadehersteller

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst is een erkend schadehersteller. De medewerkers worden continu getraind en opgeleid zodat zij met de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de voeten kunnen.

 

Zij voldoen aan de eisen die dealers stellen. Enkele dealers voor welke deze autoschadehersteller werkt zijn: Volvo, Toyota, Lexus en Porsche.

 

Certificeringen

Dit autobedrijf beschikt over verschillende certificaten zoals een certificaat voor duurzaam ondernemen, BOVAG en NEN-EN-ISO 9001.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer.

 

Rekening houdend met het milieu kunt u zelfs een leenfiets meekrijgen. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken deze haal- en brengservice, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Den Haag:

 

Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en Delft.

naar boven