Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Adres:

A. Hofmanweg 59

2031 BH Haarlem

023 - 53 27 591 https://vermairehaarlem.nl Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Een deuk, kras of andere autoschade in Haarlem?

Dan komt ASN Autoschade Vermaire Haarlem van pas! Een betrouwbaar adres voor het herstellen van uw autoschade aan uw personenwagen of bedrijfsauto.

 

Dit moderne familie schadeherstelbedrijf in Haarlem bestaat al meer dan 25 jaar. In 2014 hebben de drie broers Dennis, Ferdi en Martin het stokje overgenomen van hun vader.

 

De schadehersteller onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en door zijn trouwe klantenkring steeds weer het WAUW gevoel te geven.

 

Tesla Erkend

Heeft uw Tesla schade, dan bent u bij ASN Autoschade Vermaire Haarlem aan het juiste adres. Zij zijn een Tesla Approved Bodyshop. Alle monteurs zijn opgeleid om Tesla’s te repareren volgens de fabrieksspecificaties met de modernste apparatuur, welke beschikbaar wordt gesteld door Tesla. De bodyshop beschikt over een high-tech richtsysteem en een state-of-the-art 3D uitlijner. ASN Autoschade Vermaire Haarlem is één van de tien Tesla Erkende Schadeherstellers in Nederland.

 

Sneller en goedkoper

De medewerkers van ASN Autoschade Vermaire Haarlem wegen kritisch af of er hersteld of vervangen moet worden. Zodat u uw auto snel terug heeft en u goedkoper uit bent.

 

Dit doen zij door het toepassen van moderne schadeherstelmethodes zoals uitdeuken zonder spuiten, het polijsten van een kras, spotrepairs, glasreparaties, velgen herstel en kunststof reparaties.

 

Bereikbaarheid en Whatsapp

Uniek is de bereikbaarheid: 24 uur per dag, 7 dagen per week is ASN Autoschade Vermaire Haarlem bereikbaar. U hoeft maar te whatsappen en de medewerkers van het schadeherstelbedrijf staan voor u klaar. Het nummer is 06 - 54 33 11 44.

 

Kleine beschadiging

Heeft u een kleine beschadiging op uw velg? Een parkeerdeukje? Geen nood, ASN Autoschade Vermaire Haarlem zorgt dat uw personenauto of bedrijfswagen er weer als nieuw uitziet.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Vermaire Haarlem beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Dit schadeherstelbedrijf zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Haarlem:

 

Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Driehuis, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Penningsveer, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek en Zwanenburg.

naar boven