Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam

Adres:

Ambacht 10

1511 JZ Oostzaan

075 - 63 13 400 https://www.vandenheuvelautosc... Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

7:00 - 18:00

Dinsdag

7:00 - 18:00

Woensdag

7:00 - 18:00

Donderdag

7:00 - 18:00

Vrijdag

7:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Zaandam

Heeft u een schade opgelopen? Heel vervelend, maar gelukkig kunt u sinds april 2015 terecht bij ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam. De medewekers van de vestigingen herstellen alles schades vakkundig en met de hoogste kwaliteit. 

 

Schadeherstel

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam is volledig ingericht op het herstellen van alle soorten schades. Het maakt voor de medewekers niet uit of de schade complex of cosmetisch is. De medewekers weten dat schade vervelend is, en nemen alle zorgen voor u uit handen en ontzorgen u van A tot Z.

 

Moderne reparatietechnieken

De medewerkers van de vestiging worden continu getraind, zodat zij de reparaties uitvoeren aan de hand van de modernste reparatietechnieken.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer.

 

De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Zaandam:

 

Amsterdam-Noord, Avenhorn, Beets, Den Ilp, De Goorn, Jisp, Koog aan de Zaan, Landsmeer, Middenbeemster, Noordbeemster, Oostknollendam, Oostzaan, Oudendijk, Spijkerboor, Westbeemster, West-Knollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Zuidoostbeemster.

naar boven