Naar inhoud

ASN Autoschade Almere

ASN Vestiging ASN Autoschade Almere

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Almere?

Voor kleine en grote schades aan uw personenauto, bedrijfswagen of brommobiel staan de medewerkers bij ASN Autoschade Almere voor u klaar. Van A tot Z wordt uw schade voor u afgehandeld. Van de afwikkeling met de verzekering tot het moment dat u uw auto weer als nieuw terug krijgt. U kunt voor elk merk auto terecht bij ASN Autoschade Almere. Rijdt u Audi, VW of Toyota? Dan beschikt dit schadebedrijf over specialistische kennis en kunde.

Parkeerdeukje?

Een parkeerdeukje is prima te behandelen met Quick Repair. Met deze kostenbesparende methode, bijvoorbeeld door uitdeuken zonder spuiten, zorgen ze bij ASN Autoschade Almere ervoor dat uw auto er weer piekfijn uitziet.

Betrouwbaar

ASN Autoschade Almere is aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent voor u 4 jaar garantie op het schadeherstel werk. 

Ruime openingstijden

ASN Autoschade Almere begrijpt dat u druk bent. Daarom biedt deze schadehersteller u ruime openingstijden en kunt u zelfs op zaterdag terecht.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Almere zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Almere komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Almere verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Almere:

Almere-Buiten, Almere-Haven, Almere-Hout, Almere-Poort, Almere-Stad, Bussum, Huizen, Muiden, Naarden en Weesp.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Almere

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie