Naar inhoud

ASN Autoschade Amstelveen

ASN Vestiging ASN Autoschade Amstelveen

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

 

Autoschade in Amstelveen? Bij ASN wordt u ontzorgt!

Autoschade is al vervelend genoeg! Bij ASN Autoschade Amstelveen nemen de vakmensen u uw zorgen uit handen zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw auto. Ze werken alleen met hoog opgeleide vakmensen voor zowel het schadeherstel als spuitwerk.

ASN Autoschade Amstelveen zet u als klant altijd op nummer 1!  Het streven van de medewerkers is om u een opgelucht gevoel te geven als u de auto achterlaat. En een glimlach als u de auto weer gerepareerd en gepoetst ophaalt.

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Amstelveen

Bij ASN Autoschade Amstelveen staat kwalitatief hoogstaand schadeherstel centraal. De medewerkers worden continu getraind aan de hand van de laatste technieken. 

Specialist en zowel grote en kleine schade

Bij ASN Autoschade Amstelveen herstellen ze alle soorten schades van voertuigen, groot en klein. Zij zijn gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en in ruitreparaties.

Openingstijden

Bij ASN Autoschade Amstelveen staat de klanttevredenheid centraal. Zij begrijpen dat de klant drukker en drukker wordt. Daarom bieden zij zeer ruime openingstijden aan aan de klant. 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Amstelveen beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Amstelveen zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u. Twijfelt u hierover? Vraag naar de voorwaarden hiervoor.

ASN Autoschade Amstelveen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Amstelveen:

Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol-Centrum, Schiphol-Zuid, Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost en Leimuiderbrug.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners