Naar inhoud

ASN Autoschade Amstelveen

ASN Vestiging ASN Autoschade Amstelveen

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

 

Autoschade in Amstelveen? Bij ASN wordt u ontzorgt!

Autoschade is al vervelend genoeg! Bij ASN Autoschade Amstelveen nemen de vakmensen u uw zorgen uit handen zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw auto. Ze werken alleen met hoog opgeleide vakmensen voor zowel het schadeherstel als spuitwerk.

ASN Autoschade Amstelveen zet u als klant altijd op nummer 1!  Het streven van de medewerkers is om u een opgelucht gevoel te geven als u de auto achterlaat. En een glimlach als u de auto weer gerepareerd en gepoetst ophaalt.

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Amstelveen

Bij ASN Autoschade Amstelveen staat kwalitatief hoogstaand schadeherstel centraal. De medewerkers worden continu getraind aan de hand van de laatste technieken. 

Specialist en zowel grote en kleine schade

Bij ASN Autoschade Amstelveen herstellen ze alle soorten schades van voertuigen, groot en klein. Zij zijn gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en in ruitreparaties.

Openingstijden

Bij ASN Autoschade Amstelveen staat de klanttevredenheid centraal. Zij begrijpen dat de klant drukker en drukker wordt. Daarom bieden zij zeer ruime openingstijden aan aan de klant. 

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Amstelveen zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Amstelveen komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Amstelveen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Amstelveen:      

Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol-Centrum, Schiphol-Zuid, Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost en Leimuiderbrug.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie