Naar inhoud

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

ASN Vestiging ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Schade aan uw auto? Met ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost bent u altijd mobiel

Niet alleen het vakkundige personeel en de korte lijnen dragen hieraan bij. Wat denkt u van het aanbieden van gelijkwaardig vervangend vervoer, of u nu een kleine of een grote auto rijdt? Desnoods wordt u door een van de medewerkers gehaald of gebracht u of u maakt gebruik van het metrostation, dat op loopafstand ligt.

Specialist

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost heeft als specialisatie schadeherstel van alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens. Of u nu een kras heeft die verwijderd moet worden of een grote deuk. Dit schadeherstelbedrijf in Amsterdam zorgt voor de schadetaxatie, het uitdeuken of het verwijderen van de kras.

Als bijzondere dienstverlening heeft deze schadehersteller carrosserieherstel in al haar facetten. 

Overige reparaties

Ook voor reparatie van uw dashboard, bekleding en ruiten of voor vervanging van ruiten kunt u bij ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost terecht.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Amsterdam Zuid-Oost:

Amsterdam, Diemen, Driemond en Duivendrecht.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie