Naar inhoud

ASN Autoschade Beek

ASN Vestiging ASN Autoschade Beek

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Professioneel autoschadeherstel in Beek

Bij ASN Autoschade Beek worden alle schades, groot of klein, aan personenauto’s en bedrijfswagens kwalitatief hoogstaand, veilig en snel hersteld. De medewerkers denken met u mee, staan altijd voor u klaar en nemen u alle zorgen uit handen. De schades worden met de grootste zorg hersteld, zodat de auto weer als nieuw is.

Specialist

ASN Autoschade Beek is een erkend schadehersteller. U kunt terecht met elk merk personenauto, maar de medewerkers zijn extra gespecialiseerd in het herstellen van de merken Ford en Opel.

BOVAG

ASN Autoschade Beek is aangesloten bij de BOVAG. Hierdoor geven zij vier jaar garantie op herstelwerkzaamheden.

Ruime openingstijden

Omdat de klant altijd centraal staat bij de vestiging, hebben zij gekozen voor ruime openingstijden. Zo kunt u langskomen wanneer het u uitkomt.

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Beek beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Dit schadeherstelbedrijf zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

ASN Autoschade Beek verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Beek:

Urmond, Munstergeleen, Windraak, Puth, Geleen, Stein, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo, Maastricht Aachen Airport, Ulestraten, Moorveld, Geulle, Schimmert.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners