Naar inhoud

ASN Autoschade Bodegraven

ASN Vestiging ASN Autoschade Bodegraven

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Betrouwbaar uw autoschade laten herstellen bij ASN Autoschade Bodegraven

ASN Autoschade Bodegraven is een familiebedrijf dat al vanaf 1920 bestaat, bent u aan het juiste adres als u een betrouwbare schadehersteller voor uw auto zoekt.

ASN Autoschade Bodegraven is vanaf 2000 gespecialiseerd in het herstellen van schade aan auto’s van alle merken. 

Van helpen met verzekering tot repareren

De vakmensen bij ASN Autoschade Bodegraven helpen u met de afhandeling van de verzekering. En wat uw auto ook nodig heeft om er weer als nieuw uit te zien, deze schadehersteller zorgt daarvoor.

Denkt u daarbij aan velgenreparatie, polijsten, uitdeuken zonder spuiten, dashboard reparatie, ruitreparatie, spotrepair, kunststofreparatie, spuiten en lakken. Op de reparaties geldt bovendien een garantie van vier jaar.

Tip top aflevering

Uw auto wordt gemonteerd en uitgelijnd afgeleverd nadat hij uitvoerig is gecontroleerd en schoongemaakt.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Bodegraven zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Bodegraven komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Bodegraven verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Bodegraven:    

Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Driebruggen, Hazerswoude-Dorp, Hekendorp, Linschoten, Moerkapelle, Nieuwerbrug aan den Rijn, Noorden, Oudewater, Papekop, Reeuwijk, Waarder, Waddinxveen, Woerden, Zegveld en Zwammerdam.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie