Naar inhoud

ASN Autoschade Chaam

ASN Vestiging ASN Autoschade Chaam

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 9:00-12:00
  • Zondag Gesloten

Allround autoschadeherstelbedrijf in Chaam

Kwaliteit en service staan gegarandeerd bij ASN Autoschade Chaam. De vakkundige medewerkers herstellen schades aan personenauto´s, brommers, brommobielen, motoren en losse delen van trucks. Dus heeft u schade in de omgeving van Chaam? Kom dan snel naar ASN Autoschade Chaam!

Specliast in spotrepair

ASN Autoschade Chaam is een echte specliast in spot reparaties.

Quick Repair

De vakkundig medewerkers van ASN Autoschade Chaam herstellen kleine schades door middel van de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om kleine schades te herstellen. U kunt terug bij ASN Autoschade Chaam voor APK, laswerk en koplampherstel. 

Op zaterdag geopend 

Heeft u doordeweeks geen tijd? Geen zorgen! Bij ASN Autoschade Chaam kunt u ook op zaterdagochtend terecht. 

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Chaam zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Chaam komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Chaam verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Chaam:

Alphen, Baarle-Nassau, Bavel AC, Castelre, Diessen, Esbeek, Galder, Gilze, Goirle, Haghorst, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Lage Mierde, Moergestel, Riel, Strijbeek, Ulicoten en Ulvenhout AC.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie