Naar inhoud

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden

ASN Vestiging ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Uw autoschade herstellen in Naarden?

De medewerkers van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden helpen u met uw personenauto of bedrijfswagen snel en vakkundig weer op weg. Dit milieubewuste schadebedrijf werkt met gerecyclede onderdelen. En de medewerkers zijn bekend met de laatste technieken.

Een kapotte ruit of portierschade?

Het maakt niet uit. De vakmensen van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden nemen u uw zorgen uit handen. Zij zorgen voor de afhandeling en reparatie van de schade. De werkzaamheden die deze schadehersteller onder andere voor u verricht zijn uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie, dashboardreparatie en bekledingreparatie.

Ruime openingstijden

Bij ASN Autoschade Gebr. van LeeuwenNaarden kunt u terecht wanneer u dat uitkomt. Het herstelbedrijf hanteert ruime openingstijden en is in de ochtend ook op zaterdag geopend.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Naarden:

Abcoude, Achttienhoven, Ankeveen, Blaricum, Breukelen, Breukeleveen, Bussum, Hilversum, Hollandsche Rading, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Nieuwersluis, Nigtevecht, 's-Graveland, Tienhoven, Vreeland, Weesp en Westbroek.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Gebr. van Leeuwen Naarden

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie