Naar inhoud

ASN Autoschade Nieuwegein

ASN Vestiging ASN Autoschade Nieuwegein

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

 

Heeft u autoschade in Nieuwegein?

Autoschade is altijd vervelend. Gelukkig begrijpt ASN Autoschade Nieuwegein uw gevoel als geen ander bij schade aan uw personenauto. De medewerkers zorgen er voor dat de schade vakkundig en snel wordt hersteld. Ook schades aan uw brommer, motor of oldtimer worden door de medewerkers vakkundig hersteld. 

Vakmensen

De gespecialiseerde medewerkers worden continue getraind zodat zij met de modernste reparatietechnieken kunnen werken en beschikken over alle benodigde certificaten. Zij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgt en snel weer op pad kunt met uw voertuig.

Spuitwerk

Wilt u uw meubels restylen? Of uw keuken renoveren? Vraag naar de mogelijkheden bij ASN Autoschade Nieuwegein.

Universeel herstelbedrijf

Bij ASN Autoschade Nieuwegein kunt u terecht met elk automerk om uw schade te laten herstellen.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Nieuwegein zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Nieuwegein komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Nieuwegein verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Nieuwegein:

Hagestein, Hoef en Haag, Houten, IJsselstein, Lopik, Lopikerkapel, Montfoort, Ossenwaard, Polsbroek, Schalkwijk, Snelrewaard, 't Goy, Tull en 't Waal en Werkhoven.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie