Naar inhoud

ASN Autoschade SchadePartners Westland

ASN Vestiging ASN Autoschade SchadePartners Westland

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Een deuk, kras of andere autoschade in Westland?

Dat is al vervelend genoeg! Gelukkig kunt u bij de experts van ASN Autoschade SchadePartners Westland te ‘s Gravenzande terecht voor betrouwbare hulp en uitstekende service. Hun vakkennis en ervaring staan garant voor perfect autoschadeherstel. Zij bieden uitgebreide en snelle service, zoals vervangend vervoer en haal- en brengservice. Hun motto: de klant ontzorgen door alles uit handen te nemen. Zij gaan in alles voor kwaliteit, vakmanschap en service!

Specialismen van ASN Autoschade SchadePartners Westland

ASN Autoschade SchadePartners Westland is specialist in het herstellen van kleine en grote schades aan auto’s, bedrijfswagens, trucks, campers en caravans. Ook voor schadeherstel van tweewielers zoals motorfietsen, bromfietsen en (motor)scooters kunt u bij ze terecht.

Aanvullende diensten zijn:

* Restauratie van uw oldtimer

* (Preventief) onderhoud aan campers/caravans/aanhangers

* Veiligheidsinspecties

* Ruitenreparatie & -vervanging

* Inbouw parkeersensoren e.d.

 

De spuitcabines van ASN Autoschade SchadePartners Westland zijn uitstekend geschikt voor het in kleur spuiten van andere producten en voorwerpen, van keukenblok tot kinderfiets.

Kwaliteit leveren en rekening houden met het milieu

Duurzaam ondernemen is een belangrijk thema bij ASN Autoschade SchadePartners Westland. Zij respecteren natuur en milieu en werken met duurzame materialen. De gehele werkwijze voldoet aan de eisen van Stichting Duurzaam Repareren.

De professionele spuitcabines bij ASN Autoschade SchadePartners Westland voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, ARBO en milieu. En de deskundige spuiters hebben veel ervaring met tal van lakproducten, waaronder hoogwaardige watergedragen lakken en speciale lakken.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade SchadePartners Westland zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade SchadePartners Westland komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade SchadePartners Westland verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom 's-Gravenzande:

De Lier, Hoek van Holland, Honselersdijk, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Poeldijk en Ter Heijde.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade SchadePartners Westland

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie