Naar inhoud

ASN Autoschade Schellekens Tilburg

ASN Vestiging ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Dé schadehersteller van Tilburg

ASN Autoschade Schellekens Tilburg is dé schadeherstelhersteller van Tilburg. Kleine en grote schades worden door de vakmensen van ASN Autoschade Schellekens Tilburg vakkundig, en met de beste kwaliteit, hersteld. 

Familiebedrijf

ASN Autoschade Schellekens Tilburg is een echt familiebedrijf en heeft al meer dan 18 jaar evaring in het herstellen van schades.

Universeel bedrijf

Bij ASN Autoschade Schellekens Tilburg kunt u met elk automerk terecht voor schades aan uw personenauto, brommer, brommobiel, motor en zelfs met uw oldtimer. 

Openingstijden

Bij ASN Autoschade Schellekens Tilburg staat de klanttevredenheid centraal. Zij begrijpen dat de klant drukker en drukker wordt. Daarom bieden zij zeer ruime openingstijden aan aan de klant. 

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Schellekens Tilburg zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Schellekens Tilburg komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Schellekens Tilburg verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Tilburg:

Berkel-Enschot, Heukelom, Oisterwijk en Udenhout.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie