Naar inhoud

ASN Autoschade Utrecht

ASN Vestiging ASN Autoschade Utrecht

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Utrecht? Kom naar ASN Autoschade Utrecht!

Een autoschade is niet fijn. Gedoe, rompslomp. De vakmensen bij ASN Autoschade Utrecht nemen u daarom alle zorgen uit handen. Van de schadeafwikkeling tot en met de reparatie. En leveren uw personenauto of bedrijfswagen weer als nieuw bij u af. Of u nu leaserijder of een particuliere rijder bent.

Heeft u een oldtimer of een camper met schade? Bij dit schadeherstelbedrijf herstellen ze uw schade vakkundig en snel volgens de laatste technieken, die zeer kostenefficiënt zijn.

Lichte beschadigingen

Zijn uw koplampen dof geworden of zitten er krassen op? Bij ASN Autoschade Utrecht bespaart u veel geld door uw koplampen te laten spuiten in plaats van nieuwe te monteren.

Spuitwerk

Wilt u uw keuken renoveren? Zijn uw meubels aan een restyling toe? Of heeft u industrieel spuitwerk? Laat u informeren bij ASN Autoschade Utrecht.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Utrecht zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Utrecht komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Utrecht verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Utrecht:

Breukelen, De Bilt, Bilthoven, Everdingen, Groenekan, Hagestein, Houten, IJsselstein, Langbroek, Leidscherijn, Maarssen, Maartensdijk, Nieuwegein, Schalkwijk, 't Goy, Tull en 't Waal en Vianen.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Utrecht

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie