Naar inhoud

ASN Autoschade Vermaire Uithoorn

ASN Vestiging ASN Autoschade Vermaire Uithoorn

Openingstijden

  • Maandag 7:45-17:30
  • Dinsdag 7:45-17:30
  • Woensdag 7:45-17:30
  • Donderdag 7:45-17:30
  • Vrijdag 7:45-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

In Uithoorn minder zorgen bij autoschade

Het kan zomaar gebeuren, een deuk of een kras op uw auto of bedrijfswagen of een zware autoschade. ASN Autoschade Vermaire Uithoorn is een betrouwbaar BOVAG gecertificeerd herstelbedrijf dat 65 jaar bestaat. Dit schadebedrijf kan bogen op veel kennis en ervaring en neemt u graag alle zorgen, ook omtrent uw verzekering, uit handen.

Kwaliteit

Met zijn hoogopgeleide autospuiters en schadeherstellers en een ISO 9001 certificering kunt u bij ASN Autoschade Vermaire Uithoorn met recht spreken van goede kwaliteit.

Schadeherstel

Bij ASN Autoschade Vermaire Uithoorn herstellen ze uw schade door uitdeuken zonder spuiten, het repareren van uw ruit, uw dashboard of de bekleding van uw auto.

Nieuwe auto

ASN Autoschade Vermaire Uithoorn is Isuzu dealer en kan u een nieuwe auto leveren als u dat wilt.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Vermaire Uithoorn zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Vermaire Uithoorn komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Vermaire Uithoorn verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Uithoorn:       

Aalsmeer, Amstelhoek, Amstelveen, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Nieuwveen, Noorden, Noordsebuurt, Ter Aar, Vinkeveen, Vrouwenakker en Zevenhoven.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie