Naar inhoud

ASN Autoschade Blewanus Breda

ASN Vestiging ASN Autoschade Blewanus Breda

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 9:00-12:00
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Breda, wat nu? Herstellen of vervangen?

ASN Autoschade Blewanus Breda is een familie-autoschadebedrijf met een historie van 25 jaar. Zij zijn kritisch op het vervangen of herstellen van de schade aan uw personenauto of bedrijfswagen.

Deze schadehersteller onderscheidt zich door het efficiënt omgaan met de werkplaats. Door de methode van Quick Repair is dat mogelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de technieken van uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, herstel van kunststof bumpers en nog veel meer.

Van A tot Z

Bij ASN Autoschade Blewanus Breda nemen de medewerkers u alle zorgen uit handen als het gaat om uw schadeafwikkeling. Zo heeft u geen omkijken naar hoe u het regelt met de verzekering en alle andere rompslomp rondom schade aan uw auto.

Merkexpertise

Voor elk merk personenauto, bestelwagen, oldtimer of brommobiel kunt u bij dit autoschadebedrijf terecht. In het bijzonder is dit bedrijf gespecialiseerd in Jaguar, Landrover, Nissan en Kia. Er wordt uitsluitend met originele onderdelen gewerkt.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Blewanus Breda zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Blewanus Breda komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Blewanus Breda verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Breda:

Bavel, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Wagenberg en Zevenbergschen Hoek.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Blewanus Breda

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie