Naar inhoud

ASN Autoschade Boll Bunnik

ASN Vestiging ASN Autoschade Boll Bunnik

Openingstijden

  • Maandag 7:45-17:30
  • Dinsdag 7:45-17:30
  • Woensdag 7:45-17:30
  • Donderdag 7:45-17:30
  • Vrijdag 7:45-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Bunnik? Geen zorgen bij ASN Autoschade Boll Bunnik!

Een deuk, een kras of een vouw in uw personenauto of bedrijfswagen? Bij ASN Autoschade Boll Bunnik wordt u betrouwbaar, snel en vakkundig geholpen. Uw auto is weer als nieuw als u bij dit schadebedrijf bent geweest.

Specialisme

U kunt bij deze schadehersteller terecht voor alle merken. En voor sportcars in het bijzonder. Zoals van het merk Lotus bijvoorbeeld.

Kostenefficiënt repareren

ASN Autoschade Boll Bunnik kan uw schade tegen lagere kosten repareren door middel van de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen. Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Boll Bunnik zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Boll Bunnik komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Boll Bunnik verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Bunnik:

Amerongen, Austerlitz, Cothen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Odijk, Renswoude, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Zeist.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie