Naar inhoud

ASN Autoschade Bons Veghel

ASN Vestiging ASN Autoschade Bons Veghel

Openingstijden

  • Maandag 7:30-17:30
  • Dinsdag 7:30-17:30
  • Woensdag 7:30-17:30
  • Donderdag 7:30-17:30
  • Vrijdag 7:30-17:30
  • Zaterdag 9:00-12:00
  • Zondag Gesloten

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Veghel

Autoschade aan uw personenauto of bedrijfswagen? ASN Autoschade Bons Veghel maakt het zijn klanten zo makkelijk mogelijk. Het schadeherstelbedrijf dat al vanaf 1975 bestaat, is een vertrouwd adres voor het schadeherstel aan uw personenauto of bedrijfswagen. Dit schadebedrijf neemt u alle rompslomp rondom de afwikkeling van uw schade uit handen. Zodat u weer snel en veilig de weg op kunt met uw voertuig.

Kwaliteit en zekerheid

Bij ASN Autoschade Bons Veghel bent u verzekerd van kwalitatief en vakkundig werk. Deze schadehersteller beschikt over certificeringen en de beste gereedschappen. U krijgt vier jaar garantie op herstelde delen en de prijs is in de juiste verhouding tot de gegarandeerde kwaliteit.

ASN Autoschade Bons Veghel is aangesloten bij de BOVAG en voldoet daarmee aan alle eisen die verzekeraars en de brancheorganisatie stellen.

Quick Repair

ASN Autoschade Bons Veghel wordt uw schade herstelt middels Quick Repair. Technieken die hiertoe behoren zijn bijvoorbeeld het verwijderen van een kras, bekledingreparatie, dashboardreparatie en bumperreparatie.

Erkend SBB leerbedrijf

ASN Autoschade Bons Veghel is een erkend SBB leerbedrijf. Daar zijn wij enorm trots op!

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Bons Veghel zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Bons Veghel komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Bons Veghel verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Veghel:     

Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Berghem, Berlicum, Boekel, De Mortel, Elsendorp, Erp, Escharen, Geffen, Gemert, Grave, Handel, Haren, Heesch, Heeswijk-Dinther, Herpen, Langenboom, Lieshout, Lith, Lithoijen, Loosbroek, Macharen, Maren-Kessel, Mariahout, Megen, Nistelrode, Nuland, Odiliapeel, Oss, Ravenstein, Reek, Schaijk, Teeffelen, Uden, Velp, Venhorst, Vinkel, Volkel, Vorstenbosch en Zeeland.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie