Naar inhoud

ASN Autoschade Carrera Waspik

ASN Vestiging ASN Autoschade Carrera Waspik

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Volledige ontzorging bij autoschade in Waspik

De medewerkers van ASN Autoschade Carrera Waspik ontzorgen u bij autoschade. Dit schadebedrijf staat bekend door zijn expertise in combinatie met snelheid. De medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring opgedaan, zodat zij zeer snel en vakkundig zijn. Voor u betekent dit, dat u minder lang hoeft te wachten voor u weer de weg op kunt met uw personenauto, bestelwagen of vrachtwagen.

Schadeafwikkeling

Bij ASN Autoschade Carrera Waspik heeft u geen gedoe met het afwikkelen van uw autoschade met de verzekering. Deze zorg nemen de medewerkers van dit schadebedrijf u graag uit handen.

Schadelast beperkende maatregelen

Door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met het label Quick Repair kunnen kleine en grote schades snel, efficiënt en kostenbesparend worden gerepareerd. Denkt u daarbij aan uitdeuken zonder spuiten, dashboardreparatie, bumperreparatie. Of het weg laten halen van een kras.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Carrera Waspik zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Carrera Waspik komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Carrera Waspik verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Waspik:

De Moer, Den Hout, Drimmelen, Drunen, Elshout, Geertruidenberg, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonk(s)veer, 's Gravenmoer, Sprang-Capelle en Waalwijk.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie