Naar inhoud

ASN Autoschade De IJssel

ASN Vestiging ASN Autoschade De IJssel

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Krimpen aan den IJssel?

De vakmensen va ASN Autoschade De IJssel nemen u alle zorgen uit handen bij schade aan uw auto. Van het afwikkelen van de schade tot het moment dat u weer tiptop in uw personenauto of bedrijfswagen rondrijdt, waarbij u vier jaar garantie krijgt op het schadeherstel. ASN Autoschade De IJssel heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel van aluminium auto’s.

Betrouwbaar, vakkundig en kostenbewust

Ruim tien jaar is ASN Autoschade De IJssel gespecialiseerd in het herstellen van schades aan alle merken auto’s. Reparaties gebeuren kostenbewust.

Glasservice en Quick Repair

Voor het repareren van uw ruiten en het herstellen van kleine deukjes, krassen of bumperschade draaien de medewerkers bij ASN Autoschade De IJssel hun handen niet om. De technieken die toegepast worden zijn uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie, ruitvervanging en kunststofreparatie.

Actie

Elke woensdag is het deukjesdag, waarbij hersteld wordt vanaf €10,- per deuk. Kom voor uw kleine deuk, bijvoorbeeld een parkeerschade, gerust naar ASN Autoschade De IJssel.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade De IJssel zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade De IJssel komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade De IJssel verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Krimpen aan den IJssel:

Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Rotterdam.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners