Naar inhoud

ASN De Langen loket Alkmaar

ASN Vestiging ASN De Langen loket Alkmaar

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Alkmaar?

ASN De langen loket Alkmaar biedt de inwoners van de regio Alkmaar extra service en gemak. U kunt altijd terecht om uw auto te brengen. Dit loket biedt ruime openingstijden aan om u hiervoor in de geledenheid te stellen. 

Schadeherstel

De schade aan uw auto wordt hersteld bij ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard. De vakmensen herstellen middels de laatste technieken uw grote of kleine autoschade en zorgen er voor dat u uw auto snel, en weer als nieuw, terug heeft.

Garantie

Op elke reparatie ontvangt u vier jaar BOVAG-garantie.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN de Langen loket Alkmaar zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN de Langen loket Alkmaar komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN de Langen loket Alkmaar verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Alkmaar:

Akersloot, Bergen, Bergen aan Zee, Castricum, De Rijp, De Woude, Driehuizen, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oudkarspel, Oudorp, Schoorl, Starnmeer, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, West-Graftdijk, Zanegeest en Zuidschermer.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie