Naar inhoud

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid

ASN Vestiging ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 10:00-13:00
  • Zondag Gesloten

Een kapotte ruit of andere autoschade in Leiden-Zuid?

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid haalt het euvel er snel uit. Heeft u een technische autoschade aan uw personenauto of bedrijfswagen? Bij dit schadebedrijf wordt u snel en veilig weer op weg geholpen.

Wij doen alles wat met mobiliteit te maken heeft en hebben de modernste technische kennis in huis, gericht op schadeherstel en onderhoud.

Van A tot Z

ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid neemt u alle zorgen omtrent uw personenauto of bedrijfswagen uit handen. Of het nu om een kleine of een grote schade gaat of om een onderhoudsbeurt. Deze vestiging heeft in hetzelfde pand een eigen werkplaats.

Wilt u een nieuwe auto? Volop keuze bij ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid. Italiaanse merken zijn de specialiteit van dit schadebedrijf, maar ook voor andere merken kunt u hier terecht.

Klant centraal

De klant staat in alle opzichten centraal bij ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid. Niets is teveel, er is geen grens, de klant moet tevreden zijn en full service bediend worden. Naast de technische kennis is het personeel hierin opgeleid.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade De Wit Leiden-Zuid verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Leiden-Zuid:      

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie