Naar inhoud

ASN Autoschade Den Bosch

ASN Vestiging ASN Autoschade Den Bosch

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Kleine of grote autoschade? ASN Autoschade Den Bosch staat voor u klaar!

ASN Autoschade Den Bosch begrijpt als geen ander uw gevoel bij autoschade aan uw personenauto of bestelwagen. Deze schadehersteller staat dan ook voor u klaar en zorgt dat uw schade vakkundig en snel hersteld wordt.

U kunt snel, veilig en met een auto als nieuw weer de weg op! Ook als het schade betreft aan uw camper, caravan, boot, oldtimer of tweewieler als een motorfiets, bromfiets of scooter kunt u terecht bij ASN Autoschade Den Bosch.

Spuitwerk

Metamorfose van uw huis? Wilt u de keuken of uw meubels in een ander kleurtje? Bij ASN Autoschade Den Bosch kunt u uw interieur laten spuiten. Industrieel spuitwerk is tevens een specialisme.

Technieken

ASN Autoschade Den Bosch beheerst de technieken als uitdeuken zonder spuiten. Voor ruitreparatie, dashboardreparatie en bekledingreparatie bent u hier ook aan het juiste adres.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Den Bosch zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Den Bosch komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Den Bosch verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Den Bosch:

Biezenmortel, Boxtel, Cromvoirt, Den Dungen, Engelen, Esch, Gemonde, Haaren, Haarsteeg, Helvoirt, Heusden, Nieuwkuijk, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vlijmen en Vught.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Den Bosch

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie