Naar inhoud

ASN Autoschade Etten-Leur

ASN Vestiging ASN Autoschade Etten-Leur

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Vakkundig schadeherstel bij ASN Autoschade Etten-Leur

ASN Autoschade Etten-Leur staat bekend door zijn expertise in combinatie met snelheid. De medewerkers hebben dusdanig veel opleiding genoten en ervaring opgedaan dat zij daardoor zeer snel en vakkundig zijn. U bent dus zo weer op weg met uw personenauto, bestelwagen of vrachtwagen.

Schadeafwikkeling

Bij ASN Autoschade Etten-Leur ook geen getreur met het afwikkelen van uw autoschade met de verzekering. Deze zorg nemen de medewerkers u graag uit handen.

Grote spuitcabine

ASN Autoschade Etten-Leur beschikt over een grote spuitcabine van 20 meter lang en 5 meter hoog. En is dan ook specialist op het gebied van grote bestelwagens, vrachtwagens, caravans en campers.

Schadelast beperkende maatregelen

Door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met het label Quick Repair kunnen kleine en grote schades snel, efficiënt en kostenbesparend worden gerepareerd.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Etten-Leur zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Etten-Leur komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Etten-Leur verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Etten-Leur:

Achtmaal, Breda, Klein-Zundert, Prinsenbeek, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel, Wernhout en Zundert.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie