Naar inhoud

ASN Autoschade Fokkema Breukelen

ASN Vestiging ASN Autoschade Fokkema Breukelen

Openingstijden

  • Maandag 8:00-18:00
  • Dinsdag 8:00-18:00
  • Woensdag 8:00-18:00
  • Donderdag 8:00-18:00
  • Vrijdag 8:00-18:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade? Met ASN Autoschade Fokkema Breukelen bent u altijd mobiel

Met de ruime openingstijden van ASN Autoschade Fokkema Breukelen bent u gegarandeerd mobiel. Dit schadebedrijf voor alle merken is op afspraak ook ‘s avonds en het weekend tot uw dienst.

Tel daar het vakkundige personeel, het vervangend vervoer en de haal- en brengservice bij op en u hoeft nooit meer stil te staan met uw personenauto of bedrijfswagen.

Specialist lichte bedrijfswagens en carrosserieherstel

Heeft u een bedrijf te runnen en kunt u geen dag zonder uw bedrijfswagen? Geen nood en geen tijdverlies bij ASN Autoschade Fokkema Breukelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in lichte bedrijfsauto’s. Ook voor carrosserieherstel in alle facetten gaat u naar ASN Autoschade Fokkema Breukelen te Kockengen.

 

Een kras of een deuk

ASN Autoschade Fokkema Breukelen is úw schadespecialist voor het taxeren van de schade tot aan het verwijderen van een kras of een grote deuk. De schadehersteller heeft een klein vakkundig en goed geschoold team. Een team dat snel kan schakelen en alle disciplines van het schadevak beheerst. Denkt u hierbij aan uitdeuken zonder spuiten, dashboardreparatie, bekledingreparatie, ruitreparatie en ruitvervanging.

Haal- en brengservice

Dit schadeherstelbedrijf beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Fokkema Breukelen zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

ASN Autoschade Fokkema Breukelen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Breukelen en Kockengen:

Baambrugge, De Meern, Haarzuilens, Harmelen, Kamerik, Maarssen, Maarssenbroek, Mijdrecht, Nieuwer-Ter Aa, Oud-Zuilen, Vinkeveen, Vleuten, Waverveen, Wilnis en Woerdense Verlaat.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Fokkema Breukelen

Onze partners