Naar inhoud

ASN Autoschade Heemskerk

ASN Vestiging ASN Autoschade Heemskerk

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Een deuk, een kras of andere autoschade in Heemskerk?

Ga dan naar ASN Autoschade Heemskerk voor gegarandeerd vakwerk. De schade aan uw auto wordt hier in Heemskerk snel en kostenefficiënt herstelt, zodat u binnen korte tijd weer met uw eigen auto onderweg bent.

In de tussentijd staat er uiteraard een kop koffie voor u klaar, net zoals vervangend vervoer als dat nodig blijkt. De vakmensen bij ASN Autoschade Heemskerk houden u op de hoogte tijdens het gehele proces van reparatie, zodat u als eerste weet wat de status is!

Specialist in herstel en spuiten van alle soorten voertuigen

Auto’s, bestelauto’s, trucks, motoren, caravans en campers, u kunt voor schadeherstel en spuitwerk met alle soorten voertuigen terecht bij ASN Autoschade Heemskerk. Zij doen Quick Repair werkzaamheden zoals: Uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie en -vervanging, koplampherstel, APK laswerk, reparatie van dashboard, bekleding en velgen.

Modernste reparatietechnieken

Hierbij maken de vakmensen gebruik van de modernste reparatietechnieken. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in spuitwerk en kunt u zowel met uw boot als met industrieel spuitwerk bij ze terecht. Ze werken met professionele spuitcabines waarin ze zelfs interieur (zoals meubels en keukens) kunnen spuiten.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Heemskerk zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Heemskerk komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Heemskerk verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Heemskerk:

Assendelft, Beverwijk, Krommenie, Markenbinnen, Uitgeest, Velsen-Noord en Wijk aan Zee.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie