Naar inhoud

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

ASN Vestiging ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Openingstijden

  • Maandag 7:30-17:30
  • Dinsdag 7:30-17:30
  • Woensdag 7:30-17:30
  • Donderdag 7:30-17:30
  • Vrijdag 7:30-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede helpen de medewerkers u graag met het herstellen van de materiële schade, zodat u snel weer op weg kunt.

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede is een officieel BOVAG Schadeherstelbedrijf. Welk merk auto u ook rijdt, u bent in goede handen bij de specialisten van dit autoschadeherstelbedrijf.

Garant voor vakkundig schadeherstel

Of het nu grote of kleine schades zijn, ASN Autoschade Munsterhuis Enschede staat garant voor vakkundig herstel. Zij geven maar liefst vier jaar BOVAG garantie op uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Tijdens het herstellen van de schade kunt u in de meeste gevallen gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Kwaliteit gewaarborgd

Bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. In de ultra moderne spuitcabines wordt naast de traditionele lakbehandeling hoofdzakelijk gewerkt met milieuvriendelijke water gedragen lakken.

Door deze werkwijze wordt er een onovertroffen kwaliteits- en efficiencygraad behaald. Bij ASN Autoschade Munsterhuis Enschede bent u dus aan het juiste adres voor schadeherstel.

Quick Repair

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede beschikt over een eigen Quick Repair afdeling met een speciaal ingerichte Quick Repair bus. De Quick Repair specialisten verzorgen onder andere uitdeuken zonder spuiten, velg reparaties, dashboardreparaties, ruitreparaties en het oplossen van andere kleinere schades.

Dit kan vanzelfsprekend uitgevoerd worden in de schadeherstelwerkplaats in Enschede, maar ook bij een van de Munsterhuis dealerbedrijven. Indien gewenst kunnen deze werkzaamheden ook uitgevoerd worden in uw (garage)bedrijf of elders op locatie.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Munsterhuis Enschede zodat u mobiel blijft. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie