Naar inhoud

ASN Autoschade Nootdorp

ASN Vestiging ASN Autoschade Nootdorp

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Autoschade? Geen nood bij autoschade in Nootdorp

U heeft het druk. U heeft geen (werk)uur te verliezen. Bij ASN Autoschade Nootdorp bieden de medewerkers u de helpende hand. Als specialist in personenauto’s en bedrijfswagens wordt  ervoor gezorgd dat u geen gedoe heeft van uw autoschade, groot of klein.Met een gratis leenauto of leenfiets en wifi in het pand kan uw werk gewoon doorgaan.

Welke werkzaamheden verricht dit autobedrijf voor u?

Ruitreparatie, koplamp refurbishing, dashboardreparatie, bekledingreparatie en bestickering. Van A tot Z helpen de medewerkers van deze schadehersteller in het afhandelen en repareren van uw autoschade.

Erkend schadehersteller

ASN Autoschade Nootdorp is een erkend schadehersteller. De medewerkers worden continue getraind en opgeleid zodat zij met de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de voeten kunnen. Zij voldoen aan de eisen die dealers stellen. ASN Autoschade Nootdorp is daarnaast erkend Volvo reparateur en beschikt over verschillende certificaten zoals voor duurzaam ondernemen, BOVAG en NEN-EN-ISO 9001.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Nootdorp zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Nootdorp komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Nootdorp verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Nootdorp:

Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Delft, Den Haag, Gelderswoude, Pijnacker, Rijswijk en Zoetermeer.

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Nootdorp

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie