Naar inhoud

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

ASN Vestiging ASN Autoschade Pehlivan Deventer

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Een kras, deuk of andere autoschade in Deventer of omgeving?

Dan kunt u bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer terecht. Zij leveren al meer dan dertien jaar kwaliteit in autoschadeherstel en bieden uitgebreide service aan hun klanten. Hierdoor staan zij in Deventer en omstreken bekend als een betrouwbare partner.

Schade aan uw auto is natuurlijk al vervelend genoeg, dus het is fijn om te weten dat u bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer aan het juiste adres bent om dit te laten herstellen!

Quick Repair

Zowel voor de grote als de kleine reparaties kunt u bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer in Deventer terecht. Onder Quick Repair vallen werkzaamheden zoals het uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, reparatie van dashboard, herstel van bumpers en velgen reparaties. Ook voor reparatie en vervanging van ruiten kunt u op deze vakmensen rekenen.

Maatwerk in reparatiemethoden

Bij ASN Autoschade Pehlivan Deventer zijn ze er trots op dat ze maatwerk kunnen leveren in de keuze voor de reparatiemethoden. Zo zorgen zij ook dat ze kostenefficiënt werken en dat u geen onnodig hoge rekeningen gepresenteerd krijgt. En natuurlijk staat altijd de veiligheid van het voertuig en de kwaliteit van de reparatie voorop!

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Pehlivan Deventer zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Pehlivan Deventer komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Pehlivan Deventer verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Deventer:       

Bathmen, Broekland, Colmschate, Diepenveen, Heeten, Lettele, Luttenberg, Marienheem, Nieuw-Heeten, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Steenenkamer, Welsum en Wesepe.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie