Naar inhoud

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

ASN Vestiging ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Een aanrijding, parkeerdeuk of andere autoschade in Apeldoorn?

De medewerkers van ASN Autoschade Pouw Apeldoorn herstellen snel en vakkundig de schade aan uw personenauto bedrijfswagen, oldtimer, caravan en camper. Al meer dan 40 jaar is deze schadehersteller een begrip in Apeldoorn en omstreken.

Van A tot Z

Uw autoschade wordt geheel in eigen beheer afgehandeld, want ASN Autoschade Pouw Apeldoorn heeft alles zelf in huis. Zoals een uitlijnbrug om auto’s uit te lijnen en de modernste apparatuur en cabines.

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn beschikt over de best opgeleide reparateurs, geven vier jaar BOVAG garantie en zijn Duurzaam Repareren gecertificeerd. Over de afwikkeling met de verzekering hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Dat regelen de medewerkers van ASN Autoschade Pouw Apeldoorn voor u.

Kleine schade?

Reparatie is goedkoper dan u denkt. Met de alternatieve reparatiemethode Quick Repair kunnen kleine schades kostenefficiënt worden hersteld. De werkzaamheden bestaan uit uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststofreparatie, ruitreparatie, bekleding en dashboard reparatie, poetsen en polijsten.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Pouw Apeldoorn zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Pouw Apeldoorn komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Pouw Apeldoorn verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Apeldoorn:

Beekbergen, Beemte-Broekland, Deelen, Elspeet, Empe, Emst, Epe, Harskamp, Hoenderloo, Hoog Soeren, Klarenbeek, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lieren, Loenen, Nijbroek, Oene, Otterlo, Radio Kootwijk, Terwolde, Teuge, Twello, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Vierhouten, Voorst, Wekerom, Wenum-Wiesel en Wilp.

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie