Naar inhoud

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend

ASN Vestiging ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 8:00-13:00
  • Zondag Gesloten

Heeft u autoschade in Purmerend?

Niet alleen een deukje of een kras? Maar een complexe autoschade? ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend biedt u merkspecialisme en schadeherstel op het hoogste niveau en originele onderdelen. Uw auto is in goede handen bij de medewerkers van deze vestiging en u kunt erop rekenen dat uw auto vakkundig hersteld wordt.

Hoe slimmer de auto hoe complexer het schadeproces

Door de nieuwe elektronica en technieken ontstaan er in bepaalde gevallen problemen bij schade. Dan gaat het om schade aan auto’s met speciale verbindingstechnieken (lijmen in plaats van lassen), bepaalde materiaalsoorten (High Strength Steel, aluminium en carbon) en geavanceerde veiligheidssystemen (lane departure warning, adaptive cruise control). Het kennisniveau en de techniek bij ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend voldoet aan de hoogste eisen om uw personenauto of bedrijfswagen vakkundig te repareren.

Volledige ontzorging

Naast uitmuntende kwaliteit van het schadeherstel doen de medewerkers graag een stap extra voor u. Zo nemen zij alle zorgen uit handen, want autoschade is al vervelend genoeg.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Purmerend:

Volendam, Beemster, De Rijp, Kwadijk, Middelie, Edam, Katham, Waterland, Katwoude, Monnickendam, Ilpendam, Wijdewormer, Neck, Zuidoostbeemster, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Westknollendam, Zaandijk en Zaandam.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie