Naar inhoud

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

ASN Vestiging ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid staat voor kwaliteit

Maar ASN Autoschade Rotterdam-Zuid zorgt ervoor dat u niet uit de running bent. Of het nu gaat om een personenauto of bedrijfswagen. Ook voor bedrijfswagens is er vervangend vervoer. 

Hagelschade opgelopen tijdens uw vakantie?

Geen nood. ASN Autoschade Rotterdam-Zuid repareert uw auto waarna u het als nieuw terug krijgt.

Sneller en goedkoper

De medewerkers van ASN Autoschade Rotterdam-Zuid bekijken altijd goed of de schade hersteld kan worden of vervangen moet worden. Zodat u uw auto snel terug heeft en u goedkoper uit bent.

Specialisatie 

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid past moderne schadeherstelmethodes toe voor werkzaamheden zoals, uitdeuken zonder spuiten, het polijsten van een kras, velgenherstel, dashboard reparatie, bekledingreparatie, spotrepair en ruitreparatie.

Welke merken?

Alle merken kunnen rekenen op vakkundigheid. 

Duurzaam repareren

GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier. Een bedrijf met het keurmerk Groengedaan! reparerrt, herstelt op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit. 

Uitdeuken zonder spuiten

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Rotterdam-Zuid zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Rotterdam-Zuid komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Rotterdam-Zuid verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Rotterdam-Zuid:

Strije, ’s-Gravendeel, Sliedrecht, Puttershoek, Ridderkerk, Barendrecht, Bolnes, Middelkerk, Pernis en Smitshoek.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie