Naar inhoud

ASN Autoschade Schonewille Deurne

ASN Vestiging ASN Autoschade Schonewille Deurne

Openingstijden

  • Maandag 7:00-18:00
  • Dinsdag 7:00-18:00
  • Woensdag 7:00-18:00
  • Donderdag 7:00-18:00
  • Vrijdag 7:00-18:00
  • Zaterdag 8:00-12:00
  • Zondag Gesloten

Autoschade en snel weer op weg in Deurne?

De vakmensen van ASN Autoschade Schonewille Deurne helpen uw autoschade snel herstellen, zodat u weer veilig op weg kunt met uw personenauto of bedrijfswagen. Opgericht in 1974 kan dit modern gecombineerde herstelbedrijf bogen op vele jaren vakmanschap.

Voor schadeherstel, bedrijfswagenspuitwerk en klein industrieel spuitwerk bent u hier aan het juiste adres. Kwaliteit en afspraken nakomen staan hoog in het vaandel.

Voor alle soorten schades

Heeft u een kras, een deuk of een kapotte ruit? Van de schadeafwikkeling tot het vervangend vervoer wordt voor u geregeld.

Geopend op zaterdag

ASN Autoschade Schonewille Deurne is zelfs op zaterdag geopend!

Quick Repair

Schadeherstel is een ambacht. Er wordt met passie gewerkt met metaal, aluminium en kunststoffen. En spuiten met de beste kwaliteit lakken voor het beste resultaat. Onder Quick Repair valt velgen vervangen, ruitreparatie en vervanging, dashboard reparatie, bekleding reparatie, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Schonewille Deurne zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Schonewille Deurne komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Schonewille Deurne verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Deurne:    

America, Asten, Bakel, De Rips, Evertsoord, Geldrop, Griendtsveen, Heeze, Helenaveen, Helmond, Heusden (gem. Asten), Lierop, Liessel, Meijel, Mierlo, Milheeze, Neerkant, Nuenen, Ommel, Someren, Vlierden, Vredepeel en Ysselsteyn.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie