Naar inhoud

ASN Autoschade Spijkenisse

ASN Vestiging ASN Autoschade Spijkenisse

Openingstijden

  • Maandag 7:30-17:30
  • Dinsdag 7:30-17:30
  • Woensdag 7:30-17:30
  • Donderdag 7:30-17:30
  • Vrijdag 7:30-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Spijkenisse

Heeft u een aanrijding gehad? Of wilt u een kras laten weghalen om uw personenauto of bedrijfsauto er weer fris en als nieuw uit te laten zien? ASN Autoschade Spijkenisse is onderdeel van Corbomotive, voor klein en groot schadeherstel. Bij Corbomotive hebben ze een totaaloplossing voor zakelijke klanten van klein tot middel MKB met een klein wagenpark. Deze oplossing biedt zowel schadeherstel als onderhoud.

Betrouwbaar

ASN Autoschade Spijkenisse bestaat meer dan 40 jaar en is gerenommeerd bij alle landelijke verzekeraars. Reparaties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van Duurzaam Repareren.

Quick Repair

ASN Autoschade Spijkenisse herstelt onder andere met de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen. Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper wordt hiervan gebruik gemaakt. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

Sterretje in uw ruit of andere glasschade?

Het filiaal van ASN Autoschade Spijkenisse in Spijkenisse is gespecialiseerd in glasherstel.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Spijkenisse zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Spijkenisse komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Spijkenisse verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Spijkenisse:   

Abbenbroek, Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oudenhoorn, Rockanje, Simonshaven, Tinte, Vierpolders, Zuidland en Zwartewaal.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie