Naar inhoud

ASN Autoschade Spijkenisse

ASN Vestiging ASN Autoschade Spijkenisse

Openingstijden

  • Maandag 7:30-17:30
  • Dinsdag 7:30-17:30
  • Woensdag 7:30-17:30
  • Donderdag 7:30-17:30
  • Vrijdag 7:30-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Spijkenisse

Heeft u een aanrijding gehad? Of wilt u een kras laten weghalen om uw personenauto of bedrijfsauto er weer fris en als nieuw uit te laten zien? ASN Autoschade Spijkenisse is onderdeel van Corbomotive, voor klein en groot schadeherstel. Bij Corbomotive hebben ze een totaaloplossing voor zakelijke klanten van klein tot middel MKB met een klein wagenpark. Deze oplossing biedt zowel schadeherstel als onderhoud.

Betrouwbaar

ASN Autoschade Spijkenisse bestaat meer dan 40 jaar en is gerenommeerd bij alle landelijke verzekeraars. Reparaties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van Duurzaam Repareren.

Quick Repair

ASN Autoschade Spijkenisse herstelt onder andere met de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen. Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper wordt hiervan gebruik gemaakt. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

Sterretje in uw ruit of andere glasschade?

Het filiaal van ASN Autoschade Spijkenisse in Spijkenisse is gespecialiseerd in glasherstel.

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Spijkenisse beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Spijkenisse zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

ASN Autoschade Spijkenisse verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Spijkenisse:

Abbenbroek, Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oudenhoorn, Rockanje, Simonshaven, Tinte, Vierpolders, Zuidland en Zwartewaal.

 

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners