Naar inhoud

ASN Autoschade Strijk Gameren

ASN Vestiging ASN Autoschade Strijk Gameren

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Schade aan uw auto of caravan in Gameren?

Uw auto in de kreukels of een kleinere autoschade aan uw personenauto of bedrijfswagen? Wandschade aan uw caravan of camper? ASN Autoschade Strijk Gameren herstelt volgens de laatste technieken snel en kostenefficiënt.

Caravan- en camperservice

Bij ASN Autoschade Strijk Gameren zijn ze specialist op het gebied van caravans en campers. Het gebeurt zomaar, uw camper of caravan staat voor de deur en er rijdt een fietser tegenaan. Of u krijgt een aanrijding.

Vroeger was het herstellen kostbaar en tijdrovend. Met de Profile Repair methode wordt de schade snel, perfect en onder garantie gerepareerd zonder vervanging van het plaatwerk. Dit bespaart u honderden euro’s en u heeft na een paar dagen uw recreatievoertuig weer terug.

Schadewerkzaamheden voor uw personenauto of bedrijfswagen

Bij ASN Autoschade Strijk Gameren kunt u terecht voor het herstellen van plaatwerk, groot of klein, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie, interieurreparatie, bumperreparatie, steenslagreparatie en spuitwerk.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Strijk Gameren zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Strijk Gameren komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Strijk Gameren verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Gameren:

Aalst, Alem, Ammerzoden, Bern, Bruchem, Delwijnen, Est, Genderen, Haaften, Hedel, Heerewaarden, Heesselt, Hellouw, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Kerkwijk, Nederhemert-Noord, Neerijnen, Nieuwaal, Opijnen, Rossum, Tuil, Varik, Velddriel, Waardenburg, Well, Wijk en Aalburg, Zaltbommel en Zuilichem.

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

ASN Autoschade Strijk Gameren

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie