Naar inhoud

ASN Autoschade Upper Zwolle

ASN Vestiging ASN Autoschade Upper Zwolle

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Parkeerschade of een grotere autoschade in Zwolle?

Bij ASN Autoschade Upper Zwolle helpen de medewerkers u snel en vakkundig bij een kleine of grote schade aan uw personenauto of bedrijfswagen. Ook als het gaat om cosmetisch schadeherstel.

Quick Repair

U kent het wel. Een ander portier tegen uw auto op de parkeerplaats, een fietser die tegen uw auto komt. Voordat u het weet heeft u een klein deukje in uw auto.

Quick Repair is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen. Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper wordt gebruik gemaakt van deze methode. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten.

Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

Spuitwerk

Wilt u uw radiatoren, uw keuken of uw meubels laten spuiten? Kom gerust naar ASN Autoschade Upper Zwolle. Naast industrieel spuitwerk verzorgen zij de metamorfose van uw huis.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Upper Zwolle zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Upper Zwolle komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Upper Zwolle verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Zwolle:   

Arriën, Dalfsen, Dalmsholte, Giethmen, Hattem, Heino, Laag Zuthem, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Mastenbroek, Nieuwleusen, Ommen, Punthorst, ’s-Heerenbroek, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Wijhe en Witharen.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie