Naar inhoud

ASN Autoschade van Peer Dongen

ASN Vestiging ASN Autoschade van Peer Dongen

Openingstijden

  • Maandag 7:45-19:00
  • Dinsdag 7:45-19:00
  • Woensdag 7:45-19:00
  • Donderdag 7:45-19:00
  • Vrijdag 7:45-17:00
  • Zaterdag 8:00-12:00
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Dongen?

In een drukke werkweek schade gereden aan uw personenauto, bedrijfswagen, touringcar of vrachtwagen? Met de ruime openingstijden van ASN Autoschade van Peer Dongen in Dongen verliest u geen tijd! Zij zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent.

Ruime openingstijden

Op een aantal dagen is de schadehersteller zelfs tot 19.00 uur open. En ook op zaterdag kunt u ruimschoots terecht.

Goede afwikkeling van uw schade

ASN Autoschade van Peer Dongen is aangesloten bij de stichting Schadegarant. Dat betekent voor u een efficiënte en kwalitatieve afwikkeling van uw schade.

Kwaliteit

De kwaliteit van het herstel van uw deuk of kras wordt gegarandeerd, doordat dit autobedrijf is aangesloten bij BOVAG. Voor alle merken auto’s kunt u bij dit schadebedrijf terecht.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade van Peer Dongen zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade van Peer Dongen komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade van Peer Dongen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Dongen:         

Alphen, Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Bavel, AC, Berkel-Enschot, Biest-Houthakker, Castelree, Chaam, Diessen, Esbeek, Galder, Gilze, Goirle, Haghorst, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Kaatsheuvel, Lage Hierde, Loon op Zand, Moergestel, Molenschot, Oisterwijk, Oosterhout, Riel, Rijen, Strijbeek, Tilburg, Udenhout, Ulicoten en Ulvenhout AC.

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie