Naar inhoud

ASN Autoschade Van Veen Leiden

ASN Vestiging ASN Autoschade Van Veen Leiden

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 8:30-13:00
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Leiden?

De medewerkers van ASN Autoschade Van Veen Leiden helpen u professioneel met uw autoschade of ruitschade aan uw personenauto of bedrijfswagen. U kunt bij dit schadebedrijf ook terecht voor het restylen van uw auto met spotrepair.

Kleine deukjes veroorzaakt door parkeren, transport of hagelschade worden gerepareerd door uit te deuken zonder spuiten. Met geavanceerde gereedschap en een speciale lamp worden de deukjes hersteld zonder dat de lak wordt aangetast.

Klantvriendelijk

ASN Autoschade Van Veen Leiden scoort hoog op klantvriendelijkheid. Zo kunt u vrijblijvend langsrijden voor een prijsopgave of schaderapport en staat dit autobedrijf 24 uur per dag en 7 dagen in de week ter beschikking met het online schadeformulier. Ook de ruime openingstijden worden gewaardeerd door zijn klanten.

Sponsor van Willem Alexander Kinder Fonds

Vanaf 2011 zet ASN Autoschade Van Veen Leiden zich in voor het Willem Alexander Kinder Fonds.

Zo hebben zij samen met andere ondernemers het kanaal tussen Frankrijk en Engeland zwemmend overgestoken en in 2014 zelfs dubbel. Heen en weer dus.

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Van Veen Leiden beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn.

ASN Autoschade Van Veen Leiden zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

ASN Autoschade Van Veen Leiden verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Leiden:

Burgerveen, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Weteringbrug, Woubrugge en Zoeterwoude.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners