Naar inhoud

ASN Autoschade Van Veen Leiden

ASN Vestiging ASN Autoschade Van Veen Leiden

Openingstijden

  • Maandag 8:00-17:30
  • Dinsdag 8:00-17:30
  • Woensdag 8:00-17:30
  • Donderdag 8:00-17:30
  • Vrijdag 8:00-17:30
  • Zaterdag 8:30-13:00
  • Zondag Gesloten

Autoschade in Leiden?

De medewerkers van ASN Autoschade Van Veen Leiden helpen u professioneel met uw autoschade of ruitschade aan uw personenauto of bedrijfswagen. U kunt bij dit schadebedrijf ook terecht voor het restylen van uw auto met spotrepair.

Kleine deukjes veroorzaakt door parkeren, transport of hagelschade worden gerepareerd door uit te deuken zonder spuiten. Met geavanceerde gereedschap en een speciale lamp worden de deukjes hersteld zonder dat de lak wordt aangetast.

Klantvriendelijk

ASN Autoschade Van Veen Leiden scoort hoog op klantvriendelijkheid. Zo kunt u vrijblijvend langsrijden voor een prijsopgave of schaderapport en staat dit autobedrijf 24 uur per dag en 7 dagen in de week ter beschikking met het online schadeformulier. Ook de ruime openingstijden worden gewaardeerd door zijn klanten.

Sponsor van Willem Alexander Kinder Fonds

Vanaf 2011 zet ASN Autoschade Van Veen Leiden zich in voor het Willem Alexander Kinder Fonds.

Zo hebben zij samen met andere ondernemers het kanaal tussen Frankrijk en Engeland zwemmend overgestoken en in 2014 zelfs dubbel. Heen en weer dus.

Vervangend vervoer service

Gedurende de duur van de reparatie kunt u gebruik maken van een vervangend vervoer auto van ASN Autoschade Van Veen Leiden zodat u mobiel blijft. Als u in plaats van de vervangend vervoer service liever gebruik maakt van de haal- en brengservice, dan kan dat natuurlijk ook. Medewerkers van ASN Autoschade Van Veen Leiden komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gedurende de duur van de reparatie gebruik kunt maken van het vervangend vervoer aanbod of de haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis. ASN Autoschade Van Veen Leiden verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Leiden:

Burgerveen, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Weteringbrug, Woubrugge en Zoeterwoude.

 

 

Bekijk het schadeproces

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Onze partners

Wij zijn een trotse Unicef Buddie